Побой и заплахи над дете от Сливен.12-годишно момче е нападнато от

...
Побой и заплахи над дете от Сливен.12-годишно момче е нападнато от
Коментари Харесай

Бой и заплахи над дете: Защо възрастен нападна 12-годишно момче?

Побой и закани над дете от Сливен.12-годишно момче е нападнато от дядото на собствен другар след скандал сред децата. Случаят е сниман от камери, а околните са подали тъжба в полицията.

От фондация „ Анимус “ приканват жертвите на принуждение да подават сигнал на горещата линия 0800 18 676 или да се свържат с тях на 02/983 52 05 и на 02/983 53 05

На 15 август по обед 12-годишният Росен е у дома с баба си, когато чува крясъци пред пътната врата.

„ Блъска, вика, доста се чуваше. Отварям вратата и той вика: „ Защо си се дразнил с Кристиян “ “, споделя момчето.

Снимка: bTV

Отпред е дядото на друго момче, с което часове преди този момент Росен се скарал. Докато се пробва да му изясни, стартират обиди, закани и удари, записани от камерите пред къщата

„ Не съм го очаквал. Изведнъж ми заби пестник, аз се оттеглям, дърпа ме и ме удря. Каза ми: „ Където да те видя ще те хвана, ще те удрям “, споделя момчето.

Двама роми го атакуват, до момента в който той седи на скамейка в парка

Бабата на Росен чува абсурда и излиза пред къщата.

„ Каза: „ ще го хвана, ще го разчекна, ще го пребия където и да го видя “. Детето е в потрес, не е очаквало, че може да бъде бито “, споделя Мария Русчева.

Снимка: bTV

Мъжът, нападнал детето , е Апостол Савов. Живее наоколо и двете фамилии се познават добре. Преди да разбере, че има запис от камерите, отхвърля да е удрял момчето.След това обаче сменя позицията си. 

„ Не е толкоз рисково, че съм го бил. Добре, ще си поема отговорността, в случай че би трябвало ще вляза в пандиза, умъртвил ли съм,какво съм направил толкоз “, споделя Апостол Савов.

Възпитателката е отстранена

Майката на 12-годишното момче е подала тъжба в полицията.

„ Два дни аз не съм на себе си, не съм яла самун, не мога да дремя от терзание. Той освен към детето ми прояви експанзия, а и към мен и моята сестра “, споделя Ванеса Русчева.

Според околните след случая момчето излиза от вкъщи си единствено с компаньон.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР